Locatie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Acest loc se afla la doar 30 km de Bucuresti  in apropierea lacului Scrovistea si a padurii pentru ca aerul este mereu curat, ca la munte, iar afara este mereu ceva mai racoare decat in Bucuresti, fiind un refugiu foarte bine venit in verile cu arsita.

Cartierul  North’ Dream pune la dispoziția familiilor case spațioase si grădină mare. Toate casele din cartier sunt construite pe un singur nivel, astfel păstrându-se intimitatea fiecărei familii.

Orice locatar are libertatea de a-și personaliza grădina așa cum își dorește. Proprietarii pot planta pomi, flori sau răsaduri. În plus, ei pot transforma curtea într-un loc unde pot petrece timpul cu prietenii la un grătar, în zilele de weekend. Cartierul North’ Dream oferă avantajul unui peisaj unic in orice .

Zonele de zi sunt cele centrale in timp ce dormitoarele sunt zonele secundare, ceea ce permite celor obositi sa se odihneasca in liniste deplina in orice dupa-amiaza.

Terenul are 1100 mp si are deschidere la drum asfaltat , drum ce leaga Piscul de Ciolpani si DN1. In imediata vecinatate este  lacului Scrovistea, si Manastirea Tiganesti

Transportul catre Bucuresti este asigurat de linia maxi taxi 445 direct din fata casei  pana Piata Presei Libere

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.